Αποτελεσματική Φύλαξη Χώρου

Αποτελεσματική Φύλαξη Χώρου

Φύλαξη Εγκαταστάσεων

H Globity Services αναλαμβάνει, όπου απαιτείται, τη φύλαξη, με την επάνδρωση τμήματος ασφαλείας για το συγκεκριμένο χώρο ή χώρους.

Το προσωπικό που εκτελεί την αποστολή αυτή επιλέγεται από τα στελέχη της εταιρίας με ακόμη πιο αυστηρά κριτήρια από αυτά που θέτει η κείμενη νομοθεσία, για ένα και μοναδικό λόγο, για να παρέχει πραγματική ασφάλεια.

Στόχος είναι το προσωπικό αυτό να καλύπτει, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, τις ξεχωριστές και μοναδικές ανά πελάτη ανάγκες ασφαλείας, με σεμινάρια σε κάθε περίπτωση και έχοντας την συνέπεια που απαιτείται εκ μέρους της εταιρίας και την ευελιξία ως προς την προσαρμογή των επιπέδων ασφαλείας στις απαιτήσεις της κάθε αποστολής ξεχωριστά. 

Το προσωπικό ασφάλειας στατικών φυλάξεων, μετά από την αρχική του αξιολόγηση που πραγματοποιείται πριν την πρόσληψη του, αξιολογείται εκ νέου, ανά τακτικά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του.

Ειδικότερα, ελέγχεται και επιβεβαιώνεται διαρκώς η εμφάνιση, το θάρρος και η ψυχραιμία του, η εντιμότητα, η εχεμύθεια, το ενδιαφέρον και η επάρκεια για την εργασία, η συνέπεια και η αξιοπιστία του.

Η απόδοση του προσωπικού ελέγχεται καθημερινά από την διεύθυνση ανθρωπίνων πόρων της εταιρίας από περιπολίες των εποπτών και από αιφνιδιαστικές εφόδους των επικεφαλής των τμημάτων.

Εξάλλου η Globity Services εκπαιδεύει διαρκώς τα στελέχη της στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας, αλλά και στις τεχνικές που αναπτύσσονται διεθνώς, έτσι ώστε να διατηρεί πάντα ένα υψηλότατο επίπεδο απόδοσης και γνώσης που μετουσιώνεται σε καθημερινή πρακτική.

Τα περιπολικά οχήματα της Globity Services κινούνται όλο το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, ελέγχοντας από κοντά την κατάσταση στους φυλασσόμενους χώρους, συντονίζονται με το κέντρο ελέγχου (TETRA) και ενημερώνονται συνεχώς λαμβάνοντας οδηγίες χειρισμού κάθε επείγουσας κατάστασης.

Άμεση Επέμβαση

Η Globity Services διαθέτει οχήματα, επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας ασυρμάτους που παρέχουν ασφάλεια επικοινωνίας (TETRA), που επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις συναγερμών. Η υπηρεσία της άμεσης επέμβασης καλύπτεται καθημερινά από 22:00 έως 06:00 της επομένης και κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου και αργιών σε 24ωρη βάση.Περιπολίες (Patrol)

 

 

Διαβάστε επίσης

 • Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων
  Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων Ένας από τους νέους τομείς ασφαλείας στον οποίο η Globity Services επιθυμεί να αναπτύξει δραστηριότητα είναι αυτός…
 • Έλεγχος Στόλου Οχημάτων
  Έλεγχος Στόλου Οχημάτων Η άποψη της Εταιρείας μας, Μέσα από την εμπειρία και τεχνογνωσία που εμπράκτως έχει αποδείξει μέχρι τώρα και σύμφωνα με…
 • Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING)
  Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Το GPS TRACKING είναι η δορυφορική παρακολούθηση και επιτήρηση, της κίνησης οχημάτων, προσώπων ή ζώων,…
 • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ( CCTV )
  Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ( CCTV ) Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ( CCTV ) της Globity Services Η Globity Services αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις…
Back To Top