Security

Security

Written by 
Published in Globity Our Services
Feb 22, 2017
Rate this item
(40 votes)

2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2.1.   Φύλαξη Εγκαταστάσεων

H Globity Services αναλαμβάνει, όπου απαιτείται, τη φύλαξη, με την επάνδρωση τμήματος ασφαλείας για το συγκεκριμένο χώρο ή χώρους.

Το προσωπικό που εκτελεί την αποστολή αυτή επιλέγεται από τα στελέχη της εταιρίας με ακόμη πιο αυστηρά κριτήρια από αυτά που θέτει η κείμενη νομοθεσία, για ένα και μοναδικό λόγο, για να παρέχει πραγματική ασφάλεια.

Στόχος είναι το προσωπικό αυτό να καλύπτει, με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, τις ξεχωριστές και μοναδικές ανά πελάτη ανάγκες ασφαλείας, με σεμινάρια σε κάθε περίπτωση και έχοντας την συνέπεια που απαιτείται εκ μέρους της εταιρίας και την ευελιξία ως προς την προσαρμογή των επιπέδων ασφαλείας στις απαιτήσεις της κάθε αποστολής ξεχωριστά.

Το προσωπικό ασφάλειας στατικών φυλάξεων, μετά από την αρχική του αξιολόγηση που πραγματοποιείται πριν την πρόσληψη του, αξιολογείται εκ νέου, ανά τακτικά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του.

Ειδικότερα, ελέγχεται και επιβεβαιώνεται διαρκώς η εμφάνιση, το θάρρος και η ψυχραιμία του, η εντιμότητα, η εχεμύθεια, το ενδιαφέρον και η επάρκεια για την εργασία, η συνέπεια και η αξιοπιστία του.

Η απόδοση του προσωπικού ελέγχεται καθημερινά από την διεύθυνση ανθρωπίνων πόρων της εταιρίας από περιπολίες των εποπτών και από αιφνιδιαστικές εφόδους των επικεφαλής των τμημάτων.

Εξάλλου η Globity Services εκπαιδεύει διαρκώς τα στελέχη της στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας, αλλά και στις τεχνικές που αναπτύσσονται διεθνώς, έτσι ώστε να διατηρεί πάντα ένα υψηλότατο επίπεδο απόδοσης και γνώσης που μετουσιώνεται σε καθημερινή πρακτική.

2.2. Άμεση Επέμβαση

Η Globity Services διαθέτει οχήματα, επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας ασυρμάτους που παρέχουν ασφάλεια επικοινωνίας (TETRA), που επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις συναγερμών. Η υπηρεσία της άμεσης επέμβασης καλύπτεται καθημερινά από 22:00 έως 06:00 της επομένης και κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου και αργιών σε 24ωρη βάση.

2.3. Περιπολίες (Patrol)

Τα περιπολικά οχήματα της Globity Services κινούνται όλο το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, ελέγχοντας από κοντά την κατάσταση στους φυλασσόμενους χώρους, συντονίζονται με το κέντρο ελέγχου (TETRA) και ενημερώνονται συνεχώς λαμβάνοντας οδηγίες χειρισμού κάθε επείγουσας κατάστασης.


2.4. Ασφαλής μεταφορά VIP με συνοδούς και οχήματα

Δεκάδες επιφανή πρόσωπα εμπιστεύονται και επιλέγουν τις υπηρεσίες της Globity Services για την προσωπική τους προστασία. Για την ασφαλή μεταφορά τους, η εταιρεία παρέχει ειδικά εξοπλισμένα μέσα μετακίνησης, ενώ το προσωπικό εκπαιδεύεται σε πιθανά σενάρια κινδύνου, ειδικά για κάθε περίπτωση.
Το προσωπικό VIP αποτελείται από άντρες και γυναίκες εκπαιδευμένους στην ασφάλεια υψηλών προσώπων από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ισραηλινής κοινότητας.
Το προσωπικό VIP εκπαιδεύεται για την κάθε περίσταση ξεχωριστά, και διαθέτουν όλοι διπλώματα και βεβαιώσεις VIP και την ανάλογη προϋπηρεσία στον χώρο.

2.5. Paramedic

Κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό με ειδική εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες .

2.6. Ασφάλεια κτιρίων, υπηρεσιών (Reception duties, τηλεφωνικά κέντρα)

Όλο και περισσότερο δημιουργείται η ανάγκη για επαγγελματική κάλυψη και υπηρεσίες ασφαλείας μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων, στον έλεγχο εισόδου και εξόδου επισκεπτών και προσωπικού, με χρήση σύγχρονων μέσων, υπολογιστών, Access Control, Τηλεφωνικό κέντρο, κάμερες κλπ και το κατάλληλα εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό που να τα χειρίζεται.

2.7. Ασφάλεια ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται πλήρως στην ανάγκη κάλυψης με ασφάλεια όλων των περιπτώσεων που απαιτούνται για τον έλεγχο: κυρίων εισόδων πρόσβασης στα Parking, Reception, χώρων αναψυχής και εκδηλώσεων καθώς και συνοδείας ομάδων όπου χρειαστεί.

2.8. Aασφάλεια εμπορικών κέντρων

Η ασφάλεια των εμπορικών κέντρων, με τα νέα δεδομένα, αποτελεί ένα δύσκολο τομέα, γιατί στα περισσότερα εμπορικά κέντρα η πρόσβαση από το εξωτερικό περιβάλλον καθώς και ο κίνδυνος δολιοφθοράς είναι εφικτός όλο το 24ωρο. Η Globity Services με την πείρα και την τεχνογνωσία που διαθέτει κάνει μελέτες ασφαλείας με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία (Συστήματα παρακολούθησης μέσω control room, πεζά περίπολα, ενδοεπικοινωνία, μπίπερ κ.α.) και με ειδικά εκπαιδευμένο για την περίπτωση αυτή προσωπικό, μπορεί να καλύψει αυτό το δύσκολο τομέα, με επαγγελματική συνείδηση και ζήλο.

2.9. Συνεδρίων

Αναλαμβάνουμε την ασφάλεια των συνεδριακών χώρων με εκπαιδευμένο προσωπικό με την ανάλογη υλικοτεχνική υποστήριξη και υποδομή (έλεγχος χώρου με ειδικά συστήματα αντιμετώπισης δολιοφθορών και άλλων παράνομων ενεργειών).
Καταρτίζεται Σχέδιο ασφαλείας απεγκλωβισμού και μεταφοράς σε ασφαλή ελεγμένο χώρο.

2.10. Συναυλιών

Γίνεται Μελέτη ασφάλειας του χώρου από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας για Ασφάλεια του κόσμου, την ασφάλεια των καλλιτεχνών, VIP κλπ και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ασφαλίζοντας ότι χρειαστεί με προσωπικό ασφαλείας και συστήματα, ελέγχοντας κεντρικές εισόδους, θέσεις VIP και συνοδεία καλλιτεχνών με οχήματα VIP, μαζικής μεταφοράς VAN.

2.11. Πολιτικών συγκεντρώσεων

Σε συνεργασία με τις ομάδες ασφαλείας(VIP) και τις τοπικές αρχές ασφαλίζουμε χώρους συγκεντρώσεων και πολιτικά γραφεία, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι ενεργό και χρήσιμο στην αντιμετώπιση και πρόληψη της ασφάλειας αυτών.

Διαβάστε επίσης

 • Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών
  Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών Διαχείριση Αναλωσίμων Υλικών Η εξασφάλιση αναλωσίμων (υλικά υγιεινής, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαρισμού) για την καθημερινή εξυπηρέτηση του προσωπικού…
 • Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων
  Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων Ένας από τους νέους τομείς ασφαλείας στον οποίο η Globity Services επιθυμεί να αναπτύξει δραστηριότητα είναι αυτός…
 • Συστήματα Πυρανίχνευσης
  Συστήματα Πυρανίχνευσης Συστήματα Πυρανίχνευσης της Globity Services Τα συστήματα πυρανίχνευσης ανιχνεύουν έγκαιρα τη φωτιά και τον καπνό σε ένα κτίριο όπου μπορεί…
 • Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING)
  Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Το GPS TRACKING είναι η δορυφορική παρακολούθηση και επιτήρηση, της κίνησης οχημάτων, προσώπων ή ζώων,…
Back To Top