Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα

Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα

Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα

Το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι o πυρήνας κάθε αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας. Είναι το κεντρικό σημείο λήψης και διαβίβασης σημάτων και εντολών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια των πελατών μας.

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων της Globity Services  παρακολουθεί τα σήματα ασφαλείας των συνδρομητών της εταιρίας σε 24ωρη βάση, ελέγχει την καλή λειτουργία τους και προβαίνει σε ανάλογη κινητοποίηση σε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού.

Πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας όσον αφορά την τοποθέτησή του σε ασφαλές σημείο, καθώς προστατεύεται από περιμετρικό κλειστό κύκλωμα CCTV, από σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στον χώρο, καθώς έχει και αυτοδυναμία ρεύματος σε περίπτωση προσωρινής ή πολύωρης προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ.

Ενδεικτικά το Κέντρο είναι σε θέση να επεξεργαστεί τα ακόλουθα είδη σημάτων και περιπτώσεων:

Διάρρηξης Σε σύντομο χρονικό διάστημα προστρέχουμε προς συνδρομή του πελάτη στο σημείο όπου προήλθε το σήμα. Η αναφορά κωδικών σημάτων συναγερμού ανά ζώνη επιτρέπει τον εντοπισμό του εισβολέα και την καθοδήγηση των αρχών ασφαλείας ή της ομάδας Άμεσης Επέμβασης της εταιρίας μας.

Πυρκαγιάς Ειδοποιείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι εξουσιοδοτημένοι υπεύθυνοι.

Διακοπής ρεύματος (Δ.Ε.Η.) Ενημερώνεται ο πελάτης και λαμβάνει μέτρα, εφόσον η διακοπή έχει μεγάλη διάρκεια και απειλεί την αυτονομία του συστήματος της καλής λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής.

Οπλισμού - αφοπλισμού υπό απειλή Τοπικά είναι ένας αθόρυβος συναγερμός, αλλά το κέντρο λήψης σημάτων αντιλαμβάνεται ότι ο πελάτης βρίσκεται υπό απειλή, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Οπλισμού – Αφοπλισμού του συστήματος Γίνεται αναφορά σημάτων ανά χρήστη κωδικού και άμεσος έλεγχος της εισόδου και εξόδου του προσωπικού που χειρίζεται το σύστημα συναγερμού και του ωραρίου της επιχείρησης.

Μεταφορά εικόνας

Για να έχετε καθαρή εικόνα, ακόμα κι όταν δεν είστε εκεί. Θέλετε να μπορείτε να επιβλέπετε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όταν απουσιάζετε και να έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα;
Επιλέγοντας να εποπτεύσετε τον χώρο σας με συστήματα μεταφοράς εικόνας, θα είστε πάντα σε θέση να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο στους χώρους που επιθυμείτε όλο το 24ωρο, καταγράφοντας κάθε κίνηση.

Το άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Globity Services μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε:

• Άμεση εκτίμηση της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο

• Κινητοποίηση των περιπολικών της εταιρείας μας και ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών

• Πλήρη και συνεχή ενημέρωσή σας

• Συνεχή υποστήριξη υψηλού επιπέδου

Γραμμή Βοήθειας

Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού SOS στο τηλεχειριστήριο, η συσκευή ειδοποιεί το κέντρο επιχειρήσεων της εταιρίας μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη ή επιθυμία του παιδιού ή του ηλικιωμένου γονιού σας.
Χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τη θέση τους ή να επιλέξουν οποιοδήποτε αριθμό σε κάποια τηλεφωνική συσκευή. Ανάλογα με την περίπτωση ο χειριστής του κέντρου μας ειδοποιεί την Άμεση δράση, την πυροσβεστική υπηρεσία, το ΕΚΑΒ ή κάποιο οικείο πρόσωπο.

• Σταθερό τηλέφωνο σπιτιού με ασύρματο τηλεχειριστήριο που κρεμιέται στο λαιμό.

• Πατώντας το κουμπί κλήσης - τερματισμού στο τηλεχειριστήριο μπορείτε να απαντάτε ή να κλείνετε το τηλέφωνο.

• Το τηλεχειριστήριο έχει ακτίνα 20 έως 45 μέτρα από τη συσκευή (ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης).

• Απαντάει κλήσεις και με τη χρήση ανοικτής ακρόασης. Με αυτόν τον τρόπο, ένας ηλικιωμένος δεν χρειάζεται να σηκώνεται καν από τη καρέκλα του. Έχει μεγάφωνο που εξασφαλίζει καθαρή ανοικτή ακρόαση.

• Έχει μεγάλα, εύχρηστα και ευανάγνωστα πλήκτρα.

• Με μεγάλη, ευκρινή οθόνη LCD που εμφανίζει τον αριθμό που σας καλεί. Με 5 ρυθμιζόμενα επίπεδα ευκρίνειας. Για τονικό και παλμικό σύστημα κλήσεων.

• Με δυνατό κουδούνισμα (ρυθμιζόμενο) για ηλικιωμένους με προβλήματα ακοής.

• Τοποθετείται επιτραπέζια ή επιτοίχια.

• Δεν χρειάζεται εξωτερική πηγή ενέργειας.

• Χρησιμοποιεί μπαταρία η οποία έχει διάρκεια έως 10.000 πατήματα κλήσης.

TETRA – Σύστημα ασύρματης τηλεπικοινωνίας

Το TETRA είναι σήμερα το πιο σύγχρονο σύστημα ραδιοεπικοινωνιών. Παρέχει υπηρεσίες VIRTUAL PRIVATE NETWORK (VPN) που δεν καλύπτονται με τα παραδοσιακά συστήματα επικοινωνίας (όπως το GSM και τα αναλογικά Ραδιοδίκτυα). Το βασικότερο χαρακτηριστικό (πλεονέκτημα) της τεχνολογίας TETRA είναι ότι συνδυάζει λειτουργία κινητού τηλεφώνου και ασυρμάτου σε μια συσκευή με ασφάλεια.

 

Συστήματα Καταγραφής

 

 

Διαβάστε επίσης

 • Έλεγχος Στόλου Οχημάτων
  Έλεγχος Στόλου Οχημάτων Η άποψη της Εταιρείας μας, Μέσα από την εμπειρία και τεχνογνωσία που εμπράκτως έχει αποδείξει μέχρι τώρα και σύμφωνα με…
 • Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING)
  Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS TRACKING) Το GPS TRACKING είναι η δορυφορική παρακολούθηση και επιτήρηση, της κίνησης οχημάτων, προσώπων ή ζώων,…
 • Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα
  Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα Το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι o πυρήνας κάθε αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας. Είναι το κεντρικό σημείο λήψης…
 • Συστήματα Συναγερμού
  Συστήματα Συναγερμού Συστήματα Συναγερμού της GLOBITY Services Βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής , αλλά και της προστασίας…
Back To Top