Σύστημα Πυρανίχνευσης & Συναγερμού

Σύστημα Πυρανίχνευσης & Συναγερμού


Σύστημα Πυρανίχνευσης  Αυτόματης κατάσβεσης (Fire Alarm)

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που διαθέτουμε, σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων,ανιχνεύουν και ενεργοποιούν αυτόματα τα συστήματα κατάσβεσης.

Πραγματοποιούμε Εκπόνηση μελέτης για την τοποθέτηση του ιδανικότερου συστήματος πυρασφάλειας του χώρου σας. Σχεδιάζουμε την πυροπροστασία σας με τα τελειότερα συστήματα της παγκόσμιας αγοράς. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκπαίδευση του προσωπικού σας για την αντιμετώπιση πραγματικού γεγονότος καθώς τον τακτικό έλεγχο του.

Σύστημα Συναγερμού

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και ανίχνευσης.
Χωρίς καμία υποχρέωσή σας, αναλαμβάνουμε την μελέτη για τις ανάγκες υποστήριξης του χώρου σας σε σύγχρονα συστήματα συναγερμού.
Η πρότασή μας θα περιλαμβάνει τις εξυπνότερες λύσεις σε συνδυασμό με τις φθηνότερες τιμές. Η τοποθέτηση και το service γίνεται από έμπιστο εξειδικευμένο συνεργείο μας.Η τοποθέτηση και το service γίνεται από έμπιστο εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Μελέτη & Εγκατάσταση

 

 

Η πρόληψη είναι το κλειδί της ασφάλειας.


Η Globity Services σας προτείνει την εγκατάσταση νέου, την συντήρηση ή την αναβάθμιση του παλιού σας συναγερμού, με νέας τεχνολογίας ενσύρματα ή ασύρματα συστήματα.

Η ασφάλεια είναι μια πολύ ευαίσθητη έννοια. Ευτυχώς έχει παραμέτρους που μπορείτε να υπολογίσετε και να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα που σας προσφέρουν πλήρη κάλυψη.

Η τεχνολογία αιχμής των επώνυμων προϊόντων και των συστημάτων συναγερμών που χρησιμοποιούμε στην Globity Services σας επιτρέπει να είστε σίγουροι, κάθε λεπτό της ημέρας όπου κι αν βρίσκεστε, ότι η ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησης σας είναι εξασφαλισμένη.

Η εμπειρία και τεχνογνωσίας μας, μας επιτρέπουν, με το μικρότερο δυνατό κόστος:

• Να μελετάμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

• Να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις

• Να εγκαθιστούμε και να προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη των συστημάτων "ασφαλείας "

Ο σύμβουλος ασφαλείας μας, μελετά τον χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας και σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας με σκοπό την πλήρη κάλυψη του από οποιαδήποτε παραβίαση, κίνδυνο φωτιάς κ.λ.π

 

Συστήματα Συναγερμού

 

 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Συστήματα Πρόσβασης

 

 

Back To Top