Ειδικές Υπηρεσίες

Ειδικές Υπηρεσίες

Written by 
Published in Globity Our Services
Aug 08, 2014
Rate this item
(3 votes)

3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η άποψη της Εταιρείας μας, μέσα από την εμπειρία και τεχνογνωσία που εμπράκτως έχει αποδείξει μέχρι τώρα και σύμφωνα με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματική αντιμετώπιση, στα θέματα της ασφάλειας, με τα νέα δεδομένα, είναι:
Η χρήση των πλέων συγχρόνων μέσων συστημάτων ασφάλειας από το έμπειρο προσωπικό μας που ενημερώνεται και εκπαιδεύεται διαρκώς , σε συνεργασία με τα στελέχη μας, μελετάει και επεμβαίνει με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο (με μελέτες ασφαλείας, ειδικές οδηγίες, διαχείριση κρίσεων) αποτρέπει, στο πεδίο δράσης που του δίδεται, τον οποιοδήποτε δόλο.

3.1. Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνα

Το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι o πυρήνας κάθε αποτελεσματικού συστήματος ασφαλείας. Είναι το κεντρικό σημείο λήψης και διαβίβασης σημάτων και εντολών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη ασφάλεια των πελατών μας.

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων της Globity Services  παρακολουθεί τα σήματα ασφαλείας των συνδρομητών της εταιρίας σε 24ωρη βάση, ελέγχει την καλή λειτουργία τους και προβαίνει σε ανάλογη κινητοποίηση σε περίπτωση λήψης σήματος συναγερμού.

Πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας όσον αφορά την τοποθέτησή του σε ασφαλές σημείο, καθώς προστατεύεται από περιμετρικό κλειστό κύκλωμα CCTV, από σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στον χώρο, καθώς έχει και αυτοδυναμία ρεύματος σε περίπτωση προσωρινής ή πολύωρης προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ.

Ενδεικτικά το Κέντρο είναι σε θέση να επεξεργαστεί τα ακόλουθα είδη σημάτων και περιπτώσεων:

Διάρρηξης Σε σύντομο χρονικό διάστημα προστρέχουμε προς συνδρομή του πελάτη στο σημείο όπου προήλθε το σήμα. Η αναφορά κωδικών σημάτων συναγερμού ανά ζώνη επιτρέπει τον εντοπισμό του εισβολέα και την καθοδήγηση των αρχών ασφαλείας ή της ομάδας Άμεσης Επέμβασης της εταιρίας μας.

Πυρκαγιάς Ειδοποιείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι εξουσιοδοτημένοι υπεύθυνοι.

Διακοπής ρεύματος (Δ.Ε.Η.) Ενημερώνεται ο πελάτης και λαμβάνει μέτρα, εφόσον η διακοπή έχει μεγάλη διάρκεια και απειλεί την αυτονομία του συστήματος της καλής λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής.

Οπλισμού - αφοπλισμού υπό απειλή Τοπικά είναι ένας αθόρυβος συναγερμός, αλλά το κέντρο λήψης σημάτων αντιλαμβάνεται ότι ο πελάτης βρίσκεται υπό απειλή, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Οπλισμού – Αφοπλισμού του συστήματος Γίνεται αναφορά σημάτων ανά χρήστη κωδικού και άμεσος έλεγχος της εισόδου και εξόδου του προσωπικού που χειρίζεται το σύστημα συναγερμού και του ωραρίου της επιχείρησης.

3.2 Μεταφορά εικόνας

Για να έχετε καθαρή εικόνα, ακόμα κι όταν δεν είστε εκεί. Θέλετε να μπορείτε να επιβλέπετε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όταν απουσιάζετε και να έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα;
Επιλέγοντας να εποπτεύσετε τον χώρο σας με συστήματα μεταφοράς εικόνας, θα είστε πάντα σε θέση να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο στους χώρους που επιθυμείτε όλο το 24ωρο, καταγράφοντας κάθε κίνηση.

Το άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Globity Services μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε:

• Άμεση εκτίμηση της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο

• Κινητοποίηση των περιπολικών της εταιρείας μας και ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών

• Πλήρη και συνεχή ενημέρωσή σας

• Συνεχή υποστήριξη υψηλού επιπέδου

 

Γραμμή Βοήθειας


Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού SOS στο τηλεχειριστήριο, η συσκευή ειδοποιεί το κέντρο επιχειρήσεων της εταιρίας μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη ή επιθυμία του παιδιού ή του ηλικιωμένου γονιού σας.
Χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τη θέση τους ή να επιλέξουν οποιοδήποτε αριθμό σε κάποια τηλεφωνική συσκευή. Ανάλογα με την περίπτωση ο χειριστής του κέντρου μας ειδοποιεί την Άμεση δράση, την πυροσβεστική υπηρεσία, το ΕΚΑΒ ή κάποιο οικείο πρόσωπο.

• Σταθερό τηλέφωνο σπιτιού με ασύρματο τηλεχειριστήριο που κρεμιέται στο λαιμό.

• Πατώντας το κουμπί κλήσης - τερματισμού στο τηλεχειριστήριο μπορείτε να απαντάτε ή να κλείνετε το τηλέφωνο.

• Το τηλεχειριστήριο έχει ακτίνα 20 έως 45 μέτρα από τη συσκευή (ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης).

• Απαντάει κλήσεις και με τη χρήση ανοικτής ακρόασης. Με αυτόν τον τρόπο, ένας ηλικιωμένος δεν χρειάζεται να σηκώνεται καν από τη καρέκλα του. Έχει μεγάφωνο που εξασφαλίζει καθαρή ανοικτή ακρόαση.

• Έχει μεγάλα, εύχρηστα και ευανάγνωστα πλήκτρα.

• Με μεγάλη, ευκρινή οθόνη LCD που εμφανίζει τον αριθμό που σας καλεί. Με 5 ρυθμιζόμενα επίπεδα ευκρίνειας. Για τονικό και παλμικό σύστημα κλήσεων.

• Με δυνατό κουδούνισμα (ρυθμιζόμενο) για ηλικιωμένους με προβλήματα ακοής.

• Τοποθετείται επιτραπέζια ή επιτοίχια.

• Δεν χρειάζεται εξωτερική πηγή ενέργειας.

• Χρησιμοποιεί μπαταρία η οποία έχει διάρκεια έως 10.000 πατήματα κλήσης.

 

TETRA – Σύστημα ασύρματης τηλεπικοινωνίας

 

Το TETRA είναι σήμερα το πιο σύγχρονο σύστημα ραδιοεπικοινωνιών. Παρέχει υπηρεσίες VIRTUAL PRIVATE NETWORK (VPN) που δεν καλύπτονται με τα παραδοσιακά συστήματα επικοινωνίας (όπως το GSM και τα αναλογικά Ραδιοδίκτυα). Το βασικότερο χαρακτηριστικό (πλεονέκτημα) της τεχνολογίας TETRA είναι ότι συνδυάζει λειτουργία κινητού τηλεφώνου και ασυρμάτου σε μια συσκευή με ασφάλεια.


3.3. Σύστημα Πυρανίχνευσης – Αυτόματης κατάσβεσης (Fire Alarm)

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που διαθέτουμε, σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ανιχνεύουν και ενεργοποιούν αυτόματα τα συστήματα κατάσβεσης.
Πραγματοποιούμε Εκπόνηση μελέτης για την τοποθέτηση του ιδανικότερου συστήματος πυρασφάλειας του χώρου σας. Σχεδιάζουμε την πυροπροστασία σας με τα τελειότερα συστήματα της παγκόσμιας αγοράς. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκπαίδευση του προσωπικού σας για την αντιμετώπιση πραγματικού γεγονότος καθώς τον τακτικό έλεγχο του.

 

3.4. Σύστημα Συναγερμού

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και ανίχνευσης.
Χωρίς καμία υποχρέωσή σας, αναλαμβάνουμε την μελέτη για τις ανάγκες υποστήριξης του χώρου σας σε σύγχρονα συστήματα συναγερμού.
Η πρότασή μας θα περιλαμβάνει τις εξυπνότερες λύσεις σε συνδυασμό με τις φθηνότερες τιμές. Η τοποθέτηση και το service γίνεται από έμπιστο εξειδικευμένο συνεργείο μας.Η τοποθέτηση και το service γίνεται από έμπιστο εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Μελέτη & Εγκατάσταση

 

 

Η πρόληψη είναι το κλειδί της ασφάλειας.


Η Globity Services σας προτείνει την εγκατάσταση νέου, την συντήρηση ή την αναβάθμιση του παλιού σας συναγερμού, με νέας τεχνολογίας ενσύρματα ή ασύρματα συστήματα.

Η ασφάλεια είναι μια πολύ ευαίσθητη έννοια. Ευτυχώς έχει παραμέτρους που μπορείτε να υπολογίσετε και να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα που σας προσφέρουν πλήρη κάλυψη.

Η τεχνολογία αιχμής των επώνυμων προϊόντων και των συστημάτων συναγερμών που χρησιμοποιούμε στην Globity Services σας επιτρέπει να είστε σίγουροι, κάθε λεπτό της ημέρας όπου κι αν βρίσκεστε, ότι η ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησης σας είναι εξασφαλισμένη.

Η εμπειρία και τεχνογνωσίας μας, μας επιτρέπουν, με το μικρότερο δυνατό κόστος:

• Να μελετάμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

• Να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις

• Να εγκαθιστούμε και να προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη των συστημάτων "ασφαλείας "

Ο σύμβουλος ασφαλείας μας, μελετά τον χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας και σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας με σκοπό την πλήρη κάλυψη του από οποιαδήποτε παραβίαση, κίνδυνο φωτιάς κ.λ.π

3.5. Access Control

Έλεγχος εισόδου οχημάτων, προσωπικού και καταγραφής αυτών με συστήματα νέας τεχνολογίας.

Είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα που σε μια μελέτη ασφαλείας, υποστηρίζει συγκεκριμένα σημεία πρόσβασης πέραν του ενός.
Καταγράφει, ελέγχει και δίνει ή απαγορεύει πρόσβαση σε ανθρώπους και οχήματα.

Με την εφαρμογή Access Control, μέσω μιας μαγνητικής κάρτας (stripe card) ή μιας κάρτας τύπου προσέγγισης (proximity card) και/ή ενός προσωπικού κωδικού ασφαλείας, εξασφαλίζεται αφενός η ασφάλεια του χώρου και αφ’ ετέρου η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Διατίθεται μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ελέγχου Πρόσβασης – Χρονοπαρουσίας από απλούς stand alone καρταναγνώστες μέχρι πλήρως μηχανογραφημένα συστήματα πρόσβασης συμβατικού τύπου ή τύπου προσέγγισης (proximity card), για τον έλεγχο μιας ή πολλαπλών εισόδων / εξόδων.
Για ειδικές εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις ασφαλείας, υπάρχει η επιλογή “Βιομετρικών Συστημάτων προσπέλασης ” (Biometric Access Control Systems).

3.6. Ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου με κάμερες (CCTV) και απομακρυσμένης διαχείρισης

Πρωταρχικός ρόλος της εταιρείας είναι ο εξοπλισμός κάθε χώρου με τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και αξιόπιστα συστήματα επιτήρησης, ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις νέες τάσεις και συνθήκες της αγοράς.
Ποιότητα, τεχνολογία υλικών και προηγμένος σχεδιασμός είναι τα δυνατά σημεία που χαρακτηρίζουν την ολοκληρωμένη σειρά CCTV της εταιρείας, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ιδιώτες.

Ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να αποτελείται από: Κάμερες ασπρόμαυρες και έγχρωμες, υψηλής ευκρίνειας, με δυνατότητα ήχου, φακοί Auto – iris / Zoom, μοτέρ περιστροφής pan tilt, διαχωριστές εικόνας, πολυ-πλέκτες, μαγνητοσκόπια εγγραφής, συστήματα μετάδοσης / Τήλε-μεταφοράς εικόνας, προβολείς υπέρυθρης ακτινοβολίας για την επιτήρηση χώρων με φωτεινότητα 0 Lux, τεχνολογία οπτικών ινών (fiber optics) για την μεταφορά οπτικού σήματος (εικόνας) σε μεγάλες αποστάσεις και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά ανά περίπτωση για έλεγχο του προστατευόμενου χώρου.

 

Συστήματα Καταγραφής

 

 

Συστήματα Συναγερμού

 

 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Συστήματα Πρόσβασης

 

 

3.7. Ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων

Ένας από τους νέους τομείς ασφαλείας στον οποίο η Globity Services επιθυμεί να αναπτύξει δραστηριότητα είναι αυτός της ασφάλειας λιμένων και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Ήδη όμως διαθέτει και τη δική της τεχνογνωσία παρέχοντας εδώ και καιρό υπηρεσίες ασφαλείας σε εξειδικευμένες λιμενικές εγκαταστάσεις, όπως είναι αυτές του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυτάλλειας.

Συνεπώς η συνένωση των δυνάμεων της, εκτιμούμε ότι αποδίδει μια υψηλού επιπέδου συνεργασία η οποία μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του διεθνούς κώδικα ασφαλείας πλοίων και λιμένων (ISPS Code), του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).

Μέσω της συνεργασίας αυτής και της συνεχούς κινητοποίησης των στελεχών και των δύο εταιριών προκύπτει μία, υψηλού επιπέδου, ομάδα ειδικών που μπορεί να φέρει εις πέρας, γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμη και την πλέον απαιτητική εργασία γύρω από την ασφάλεια των λιμένων και των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Back To Top